2013-03-11 03:30:05
Φωτογραφία για Ζευγάρι με παρελθόν στις διαρρήξεις άνοιγε αυτοκίνητα
Η πρόσφατη σύλληψή τους για διαρρήξεις αυτοκινήτων δεν έβαλε… μυαλό σε ένα ζευγάρι Ελλήνων. Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και πάλι επ’ αυτοφώρω στην Ξάνθη μετά από άλλες δυο κλοπές, αλλά στην κατοχή τους βρέθηκαν κλοπιμαία που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη από πού προέρχονται.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 24χρονο και την 18χρονη φίλη του μόλις έφτασαν στο σπίτι τους στην πόλη της Ξάνθης, φορτωμένοι με τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα φακό που είχαν κλέψει από δύο αυτοκίνητα. Στο σπίτι κατασχέθηκαν άλλη μια ηλεκτρική και δυο ηλεκτρονικές συσκευές, ένας φορτιστής, ένα ζευγάρι γυαλιά, μια τσάντα, μια κουκούλα και δυο διαρρηκτικά εργαλεία. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες των υπόλοιπων κλοπιμαίων και να εξακριβωθεί αν το ζευγάρι έχει διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

*** Πλούσιο παρελθόν με κατηγορίες για ληστεία, κλοπές και ναρκωτικά είχε ένας 29χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Αλεξανδρούπολη, μόλις διέρρηξε ένα Ι.Χ. φορτηγάκι και έκλεψε από μέσα μια ηλεκτρονική συσκευή. Ο νεαρός Έλληνας, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ομολόγησε ότι το ίδιο βράδυ διέρρηξε ακόμη ένα φορτηγάκι και έκλεψε ένα κινητό και μια θήκη για CD!
tromaktiko
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ