2013-03-11 11:38:03
Φωτογραφία για Συγκεκριμένο «πελατολόγιο» είχε ο 50χρονος που κατηγορείται για τα ναρκωτικά
Απολογείται σήμερα ο 50χρονος Ρεθυμνιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά .

Τόσο σε βάρος του όσο και εναντίον των τριων Χανιωτών συνεργών του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διάθεση, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Ο 50χρονος φέρεται να ισχυρίζεται οτι οι ποσότητες ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή του προορίζονταν για προσωπική του χρήση ενώ σε ό,τι αφορά τα μετρητά, τις επιταγές, ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ αλλά και τις τραπεζικές συναλλαγές του υποστηρίζει ότι δεν σχετίζονται με τη διακίνηση των ναρκωτικών αλλά με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Στην υπόθεση πάντως ενεργό ρόλο είχε η ΕΥΠ μέσω της οποίας είχαν «παγιδευτεί» οι συνομιλίες των τεσσάρων κατηγορουμένων. Ο φερόμενος ως «αρχηγός» της οργάνωσης απασχολεί την Αστυνομία για πρώτη φορά επίσημα, αν και οι διωκτικές Αρχές - όπως αναφέρεται - είχαν πληροφορίες ότι ασχολούνταν με την εμπορία κοκαίνης συστηματικά, έχοντας αποκτήσει μάλιστα συγκεκριμένο «πελατολόγιο».
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ