2023-11-07 15:00:03
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε  τον Νίκο Κοκλώνη;
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε στη «Super Κατερίνα» τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα 6/11 με τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε αναφορικά με τη θέση του κριτή στο Fame Story.

«Ο Νίκος με κάλεσε να πάω στο γραφείο του. Επί της ουσίας, ο Νίκος κι εγώ, που έχουμε συνεργαστεί με τον τρόπο μας, πιστοποιήσαμε αυτή τη συνεργασία. Μου έκανε μια πρόταση, θα απαντήσω αύριο το απόγευμα. Αύριο θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη κουβέντα», αποκάλυψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Λίγο νωρίτερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλησε να απαντήσει σε ένα σχόλιο που έκανε η Νανά Παλαιτσάκη στο Mega Καλημέρα, στο οποίο τόνισε ότι είναι ντροπή να φέρνουν τον παρουσιαστή σε δύσκολη θέση στη Super Κατερίνα, δείχνοντας τις δηλώσεις του Light.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και τον ρώτησε: «Ανδρέα μου μεταφέρονται διάφορα ότι σε φέρνω σε δύσκολη θέση σε αυτή την εκπομπή όταν μιλάμε για τον Light. Σε φέρνω σε δύσκολη θέση; Μου το μετέφεραν. Εγώ το πρωί βλέπω Σταματίνα».


«Το είδα και μάλιστα πήρα τον Στέφανο Κωνσταντινίδη για να του πω ακριβώς το αντίθετο. Όταν παίζεται ένα βίντεο, στο οποίο δεν είμαι ενημερωμένος και ο Στέφανος ξέρει ότι εγώ δεν ενημερώνομαι για τα θέματα. Και ότι με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν δω το βίντεο. Όταν πάω στο σπίτι μου και ανοίξω το κινητό μου θα μου βγει 35 φορές στην μούρη. Και δεν είμαι και ο άνθρωπος των δικτύων, φαντάσου να ήμουν κιόλας.

Το παίζουμε εδώ και παίρνετε την αντίδραση μου, εμένα οι αντιδράσεις μου είναι αυθόρμητες γιατί έχω αντίληψη, έχω άποψη και δεν τις συσκευάζω ούτε τις διασκευάζω. Είναι το καλύτερο να το παίζεις και να βλέπεις τη φυσική μου απάντηση, έστω και αν μερικές φορές θυμώνω», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ