2013-03-13 22:10:22
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗΣΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Ο Γιάννης Χριστόπουλος ιεράρχησε τους στόχους του ΠΑΣ Γιάννινα, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έπρεπε να δώσει προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και όχι στο Κύπελλο.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών τόνισε για:

Το ματς του Φαλήρου και τον αποκλεισμό του ΠΑΣ: Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στους Ζωσιμάδες τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα για εμάς για την πρόκριση. Σήμερα ήρθαμε εδώ για να περάσει ο χρόνος, να μην δεχθούμε γκολ και στο τέλος να κυνηγούσαμε ένα τέρμα. Η στρατηγική μας αυτή απέδωσε αποτελέσματα και γινόμασταν όλο και πιο καλοί όσο περνούσε η ώρα. Δεχθήκαμε ένα γκολ όταν αρχίσαμε να μπαίνουμε καλά στον αγώνα. Μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Μείναμε μέχρι τον Μάρτιο με τους δύο στόχους μας.

Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κάποια στιγμή έπρεπε να ιεραρχήσω τα πράγματα και να δώσω προτεραιότητα στους στόχους μας. Διάλεξα το πρωτάθλημα. Μακάρι να μην μας επηεράσει αυτό για την 5η Θέση. Ελπίζουμε να μην έχουμε πρόβλημα στο πρωτάθλημα.

Τις αλλαγές στον ΠΑΣ: Κοιτάξτε το ρόστερ που έχουμε, έχει κάποιες ιδιαιτερότητες . Είναι δύσκολο το να πρωταγωνιστείς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ειδικά μετά από κλήρωση με τον Ολυμπιακό. Κάναμε το rotation για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και για να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο στο Κύπελλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άνοιξε το σκορ η Άρσεναλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ