2013-03-14 11:39:04
Φωτογραφία για Λουκέτο στο κολυμβητήριο Μυτιλήνης για 60 μέρες
Η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου, κατόπιν των σχετικών εισηγήσεων των κατά τόπους αρμοδίων Επιτροπών Ελέγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων, εξέδωσε αποφάσεις σχετικές με την αδειοδότηση της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται στην Λέσβο.

Μετά από τις νόμιμα προβλεπόμενες ενέργειες καθώς και από την εν γένει αξιολόγηση των οικείων στοιχείων όσον αφορά στη λειτουργία του Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης και με γνώμονα πρώτα και πάνω από όλα την απόλυτη ασφάλεια των πολιτών, η Γ.Γ. Α.Δ.Α. κ. Χριστιάνα Καλογήρου αποφάσισε την σφράγιση της ως άνω αθλητικής εγκατάστασης εξαιτίας διαπιστωθέντων προβλημάτων στατικότητας. Η σφράγιση θα διαρκέσει 60 μέρες προκειμένου στο διάστημα αυτό ο Δήμος Λέσβου να εκτελέσει τις απαραίτητες εργασίες υποστήλωσης μέχρι την οριστική αποκατάστασή τους για την επισκευή των στατικών προβλημάτων που έχουν διαπιστωθεί στα υποστυλώματα και στην οροφή του κτιρίου
. Της αποσφράγισης θα προηγηθεί επανέλεγχος από την αρμόδια Επιτροπή με ιδιαίτερη αναφορά στην στατική επάρκεια του κτιρίου καθώς και σε λοιπά θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Επίσης θα πρέπει να υποβληθεί αντίγραφο της ερευνητικής μελέτης που εκπονήθηκε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ως ζητήθηκε από τον Δήμο και κατατέθηκε εντός του 2012.

Ακόμη:

χορηγήθηκε «Προσωρινή και υπό όρους» άδεια κατά την οποία η υπεύθυνη για την λειτουργία τους δημοτική αρχή, πρέπει μέχρι την 30/6/2013 να προβεί στις περιγραφόμενες από την κάθε απόφαση ενέργειες, στα εξής Γήπεδα Ποδοσφαίρου:

1. Γήπεδο Κάτω Τρίτους

2. Γήπεδο Λουτρών

3. Γήπεδο Αγ. Μαρίνας

4. Γήπεδο Ιππείου

5. Γήπεδο ΤΕΛ Μυτιλήνης

Για το Γήπεδο Ποδοσφαίρου Καλλονής χορηγήθηκε προθεσμία εκτέλεσης συγκεκριμένων εργασιών αποκατάστασης της λειτουργικότητάς του, που λήγει στις 26/3/2013 και αντίστοιχα πεντάμηνη προθεσμία που λήγει στις 30/6/2013 για την εξασφάλιση των απαιτουμένων αδειών.

lesvosnews.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ