2013-03-19 18:12:20
Φωτογραφία για Καραγκούνης: Πλεονέκτημα η εμπειρία μας
Η Βοσνία/Ερζεγοβίνη μπορεί να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά η Εθνική μας ομάδα έχει πλεονέκτημα την εμπειρία, σύμφωνα με τον αρχηγό Γιώργο Καραγκούνη και όσα είπε στον Τύπο της Βοσνίας

Αισιόδοξος είναι ο Γιώργος Καραγκούνης για την αναμέτρηση της Παρασκευής (22/3) της Εθνικής μας ομάδας με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας με δηλώσεις του στον Τύπο της Βοσνίας, τόνισε πως ναι μεν η Βοσνία/Ερζεγοβίνη έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά η Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καραγκούνης στον Τύπο της Βοσνίας:

"Το πλεονέκτημα της Βοσνίας είναι ότι παίζει στην έδρα της, εκεί όπου έχει τεράστια υποστήριξη από τον κόσμο της. Όμως το δικό μας πλεονέκτημα έγκειται στην εμπειρία που έχουμε ως ομάδα. 

Ο τρόπος που έχουμε αγωνιστεί σε ανάλογα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια κατά το παρελθόν με κάνει αισιόδοξο", είπε και πρόσθεσε για το αν είναι καθοριστικό το παιχνίδι:

"Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι μεν σημαντικό, αλλά όχι το τελευταίο στα προκριματικά. Είναι πάντως σαφές πως η ομάδα που θα κερδίσει, θα αποκτήσει ψυχολογία κι ένα σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια".
 sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ