2013-03-19 20:18:06
Φωτογραφία για Σαββίδης σε Μαρινάκη: Τέρμα το κατεστημένο...
«Το κατεστημένο στην Ελλάδα πρέπει να ηρεμήσει. Εγώ συνάντησα τον κ. Μαρινάκη και του είπα ότι δεν είμαι διατεθειμένος να ρίχνω χρήματα σε μία λεκάνη». Με τα λόγια αυτά, λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου για τον ΠΑΟΚ αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο νέος ιδιοκτήτης του Δικέφαλου του Βορρά κ. Ιβάν Σαββίδης άνοιξε το νέο μέτωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ομάδα του και ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή την ερχόμενη σεζόν. Και το έπαθλο της απευθείας συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί το μεγάλο οικονομικό δέλεαρ.

Ο κ. Σαββίδης τόνισε σε όλους τους τόνους ότι δημιουργεί μία ομάδα που θα λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα και ότι ο μεγάλος στόχος της ποδοσφαιρικής επένδυσής του είναι η εκτόξευση του ΠΑΟΚ σε έναν σύλλογο που θα εδραιωθεί στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ διαδραματίζοντας σε αυτές ρόλο πρωταγωνιστικό.

Δεν έκρυψε δε ότι προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του δεν θα διστάσει να πατάξει κάθε εσωτερική διαμάχη με τρόπο παραδειγματικό. Αναφερόταν ασφαλώς στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Πάμπλο Γκαρσία και Γιώργο Δώνη, η συνύπαρξη των οποίων είναι πλέον αδύνατη!


Ο προπονητής της ομάδας δέχθηκε επίθεση από οπαδό ο οποίος χειροδίκησε εναντίον του λόγω τη τοποθέτησής του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ, μέσω της οποίας ξεκαθάριζε ότι η συνεργασία του με τον ουρουγουανό σταρ και αγαπημένο ποδοσφαιριστή της εξέδρας οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο ένας κατηγορεί τον άλλον για τους λόγους που ο Γκαρσία δεν αγωνίζεται όσο παλαιότερα και τούτο δεν μπορεί να συνεχιστεί, τουλάχιστον με τα λεγόμενα του κ. Σαββίδη:

«Αρχίζουν να μου κάνουν τη ζωή δύσκολη» τόνισε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απομακρύνει και τους δύο! Ηδη ο Γκαρσία βρίσκεται στην έξοδο, ενώ ο κ. Δώνης θα κριθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ