2013-03-25 15:00:07
Φωτογραφία για Ο ΝΕΟΣ... ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπορεί φέτος να μην παίζει πολύ, αλλά "βοηθάει" τον Ολυμπιακό εκτός γηπέδων! Ήδη πρότεινε δημόσια στη διοίκηση τον... διάδοχό του. Ο "Κάνιο" είπε ότι ο Ρομπέρτο Τρασόρας της Ράγιο μπορεί να καλύψει το κενό του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η στήλη του "sportdog.gr" στο Twitter, "Sportdog Penalty", ο Ιμπαγάσα δεν έκανε τυχαία αυτή την πρόταση, αφού ο Τρασόρας έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι εξέτασαν την περίπτωσή του και το καλοκαίρι του 2012, αλλά το γεγονός ότι είναι στα 32 του και όχι "πρώτο όνομα" του ισπανικού πρωταθλήματος λειτούργησαν ανασταλτικά.

Τώρα, όμως, που υπάρχει στον Ολυμπιακό Ισπανός προπονητής και Ισπανός τεχνικός διευθυντής, ο Ιμπαγάσα πιστεύει ότι θα αξιολογηθεί διαφορετικά ο 32χρονος μέσος, για τον οποίο ο ίδιος βάζει το χέρι του στη φωτιά.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει τακτικά με τον Ιμπαγάσα και τον συμβουλεύεται αφού σέβεται τη γνώμη του.

Μάλιστα, όπως έχουμε αναφέρει ξανά υπάρχουν σκέψεις, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να αναθέσει στον Ιμπαγάσα το σκάουτινγκ στην Αργεντινή, ενώ στο παρελθόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μαρινάκης είχε ζητήσει την άποψή του Αργεντινού μέσου και για τον Ζαρντίμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ