2013-03-28 09:02:04
Φωτογραφία για Ο δούρειος ίππος μιλάει... γερμανικά;
Αρνητικές εντυπώσεις και δυσμενή σχόλια στον ελληνικό Τύπο έχει προκαλέσει η επιστροφή του "επίτιμου πρέσβη" της Γερμανίας στην Ελλάδα, Ότο Ρεχάγκελ.

Πολλά ΜΜΕ σχολιάζουν πως ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Ότο Ρεχάγκελ επανεμφανίστηκε στο ελληνικό προσκήνιο για να φτιάξει το προφίλ της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, ενόψει των εκλογών του φθινοπώρου. Να αλιεύσει με λίγα λόγια, σαν ... δούρειος ίππος, ψήφους από τους Έλληνες που ζουν στη Γερμανία στις κρίσιμες εκλογές για την Καγκελαρία.

Τα δημοσιεύματα σημειώνουν πως η παρουσία του Γερμανού προπονητή που οδήγησε την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 2004 δεν είναι για λόγους φιλανθρωπίας και αγάπης προς την χώρα μας, όπως μερικοί θέλουν να την προβάλλουν, αλλά για να "εξαργυρώσει" τη δημοφιλία του στην Ελλάδα ώστε να προσελκύσει η Άνγκελα Μέρκελ τους ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρους που ζουν στη Γερμανία και ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Τα ψηφοθηρικά αυτά σενάρια, σημειώνουν δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα, ενισχύονται και από την παρουσία στο πλευρό του Ότο Ρεχάγκελ του εντεταλμένου της Άνγκελα Μέρκελ, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, ο οποίος συνοδεύει παντού τον Γερμανό προπονητή, όπως συνέβη και στην επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

http://www.romfea.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ