2013-03-30 17:44:24
Φωτογραφία για Πήγε Καραϊσκάκη ο Καντονά
Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αστέρας, ο Ερίκ Καντονά, πήγε το πρωί του Σαββάτου στο Καραϊσκάκη όπου και περιηγήθηκε σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Το ντοκιμαντέρ «Looking for Athens» που θα κάνει μνεία στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό αποτελεί το βασικό αντικείμενο της επίσκεψης του Καντονά στην χώρα μας. Ο Γάλλος σούπερ σταρ βρέθηκε το Σάββατο στο Καραϊσκάκη. Είδε το γήπεδο αλλά και την Θύρα 7 όπως και τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ επισκέφθηκε και το μουσείο του συλλόγου για να πάρει μία... γεύση από τα τρόπαια των πρωταθλητών Ελλάδας και φυσικά την ιστορία τους.

Ο ίδιος εμφανίστηκε πολύ απλός και χαμογελαστός και ζητούσε διαρκώς να μάθει πληροφορίες τόσο για τον Ολυμπιακό και την πολύχρονη πορεία του όσο και την Θύρα 7 και την τραγωδία της. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να βγουν φωτογραφία μαζί του ή να πάρουν έστω ένα αυτόγραφο. Ο Καντονά από μέρους του έμεινε αρκετή ώρα στο φαληρικό γήπεδο για να πάρει όσο το δυνατόν πιο πολλά στοιχεία γινόταν.

Το πρόγραμμά του προβλέπει την παρακολούθηση του ματς του Παναθηναϊκού με το Πλατανιά στο ΟΑΚΑ αλλά και επαφές με τους ανθρώπους των «πρασίνων». Την Κυριακή θα δει μαζί με το Βαγγέλη Μαρινάκη στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ενώ πέραν του προέδρου των νταμπλούχων Ελλάδας θα μιλήσει και με άλλους ανθρώπους τους, όπως τον Μίτσελ και τον Φρανσουά Μοντέστο. Επίσης θα μεταβεί και σε διάφορα σημεία της Αθήνας για να πάρει και πλάνα και πληροφορίες.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ