2013-03-31 11:49:49
Φωτογραφία για ΑΒΡΑΑΜ Ο... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ «ΠΛΗΓΩΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΟΚ *ΒΙΝΤΕΟ*
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που σκόραρε Έλληνας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sportday.gr".

Καθώς είχε αυξηθεί ο αριθμός ξένων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ των ερυθρόλευκων τα προηγούμενα χρόνια, λογικό ήταν να μειώνονται και οι Έλληνες σκόρερ στους αγώνες.

Αμπντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Μοντέστο, Ντιόγκο, Φουστέρ και Ρόμενταλ ήταν οι παίκτες που βρήκαν δίχτυα απέναντι στους Θεσσαλονικείς μετά τον τελευταίο Έλληνα παίκτη που σκόραρε για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κάτι τέτοιο φαίνεται και στα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, καθώς τελευταία φορά που Έλληνας παίκτης των ερυθρόλευκων σκόραρε κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Ο λόγος για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε χάρισε και τη νίκη στην ομάδα του, πετυχαίνοντας την ολική ανατροπή.

Μάλιστα σ’ε εκείνο τον αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί στο 10ο λεπτό με γκολ του Βιεϊρίνια. Ωστόσο, ο Ντιόγκο στο 41’ ισοφάρισε και έφερε το ματς στα ίσια με τον Αβραάμ να βρίσκει δίχτυα στο 90ό λεπτό, κάνοντας το 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού στην Τούμπα.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ