2013-04-03 13:15:21
Φωτογραφία για ΑΙΧΜΕΣ ΝΤΟΡΣΕΪ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Τζόι Ντόρσεϊ μίλησε για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Σπανούλης ήταν αυτός που αποφάσιζε για τον ρόλο που θα έχει ο Αμερικανός.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "All Star Basket", στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Σπανούλης αποφάσιζε για τον ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό, κάτι δηλαδή που είναι δουλειά του προπονητή, όπως τονίζει ο ίδιος ο Αμερικανός σέντερ.

Διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τζόι Ντόρσεϊ:

«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου, που είδα έναν συμπαίκτη να αποφασίζει για τον δικό μου ρόλο. Πόσο δηλαδή θα ακουμπούσα την μπάλα στην επίθεση, πόσο έπρεπε να την κρατάω και άλλα τέτοια. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός πρέπει να λέει σε έναν παίκτη τι πρέπει να κάνει.

Εμένα μου έλεγε ο Σπανούλης: "Τζόι απλά παίξε άμυνα και μην αγχώνεσαι αν θα πάρεις τη μπάλα".

Σέβομαι όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά αυτό ήταν έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Πάντα περιμένω να μου επιστρέφουν το σεβασμό που δίνω σε όλους. Ίσως η αντίδρασή μου να μην ήταν η πρέπουσα και η αλήθεια είναι ότι πλήρωσα γι’ αυτό, μην μπορώντας να παίζω ακόμα με την ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Ο λόγος όμως, που προκάλεσε όλο αυτό δεν ήταν λανθασμένος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ