2013-04-05 10:48:05
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΙΧΕ... ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ «ΠΑΠ»!
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι, αλλά ο 23χρονος φόργουορντ έδωσε… σόου και μετά το ματς!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", περίπου 100 οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης τον περίμεναν υπομονετικά μετά το τέλος του αγώνα με την ρωσική ομάδα. Το ίδιο και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, αλλά και η οικογένεια του. Μόλις ο αριστερόχειρας φόργουορντ βγήκε από τα αποδυτήρια έγινε... χαμός! Αμέσως δεκάδες παιδιά έπεσα επάνω του και του ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Εκείνος δεν αρνήθηκε ούτε σε ένα. Στη συνέχεια πήγε προς το μέρος της μητέρας του και αφού την αγκάλιασε και την φίλησε μίλησε σχεδόν σε όλους τους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν. Στη συνέχεια έβγαλε και άλλες φωτογραφίες, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

Η πιο συγκινητική στιγμή, όμως, ήταν όταν τον πλησίασαν παιδιά από το σχολείο κωφάλαλων που βρέθηκαν στο ΣΕΦ και του ζήτησαν ένα αυτόγραφο. Αυτός όχι απλά δεν αρνήθηκε, αλλά τους ζήτησε να περιμένουν και πήγε στα αποδυτήρια και τους έδωσε από μια φανέλα στον καθένα.

Εντός παρκέ ο «Παπ» έχει καλές, αλλά και άσχημες βραδιές. Όπως άλλωστε όλοι οι επαγγελματίες παίκτες. Εκτός των τεσσάρων γραμμών, όμως, όλοι έχουν να λένε πως πρόκειται για καταπληκτικό παιδί. Και για ακόμη μια φορά αυτό αποδείχτηκε χθες, μετά το παιχνίδι με την Χίμκι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ