2013-04-09 16:45:10
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Ο Ολυμπιακός που προηγείται με 2-0 νίκες χρειάζεται μία ακόμη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ Ανδρών και φιλοδοξεί να την πετύχει στον αυριανό αγώνα για τον οποίο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης ο οποίος συνεχάρη και δημόσια την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Θρύλου για την κατάκτηση του τίτλου:

«Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στις αθλήτριες και στους προπονητές της γυναικείας ομάδας. Έκαναν μία μεγάλη και δύσκολη ανατροπή και έφεραν στον σύλλογο το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία.

Για τον αγώνα μας στην Αλεξανδρούπολη έχω να πω πως πρόκειται για μια μεγάλη δοκιμασία. Στόχος μας είναι να κάνουμε το 3-0 ώστε να μην έχουμε άλλες απώλειες δυνάμεων και να έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας πριν τους τελικούς.

Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Ο Εθνικός μας δυσκόλεψε και στα δύο ματς στου Ρέντη και ξέρουμε πως στην έδρα του πάντα είναι διαφορετικός προς το καλύτερο. Στον Α΄ γύρο δυσκολευτήκαμε πολύ να νικήσουμε.

Η ομάδα μου έχει έμπειρους παίκτες και έχουμε το πλάνο για σωστή διαχείριση. Είμαι βέβαιος πως θα υπάρχει ωραία και βολεϊκή ατμόσφαιρα όπως συμβαίνει πάντα στην Αλεξανδρούπολη και ο κόσμος του βόλεϊ που θα έρθει στο γήπεδο ή που θα παρακολουθήσει τηλεοπτικά την αναμέτρηση να παρακολουθήσει αναμέτρηση που θα είναι διαφήμιση για το άθλημα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ