2013-04-09 17:44:10
Φωτογραφία για Όταν ο Bαρουφάκης ήρθε αντιμέτωπος με τους Λονδρέζους αστυνομικούς – Συνέβη τρεις φορές!
Μια αποκάλυψη κάνει στο twitter ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας και αρθρογράφος απαντώντας σε ειρωνικό σχόλιο follower: ήρθε αντιμέτωπος με την περίφημη αστυνομία του Λονδίνου κατά τη διάρκεια μεγάλων διαδηλώσεων επί διακυβέρνησης Θάτσερ.

Η συζήτηση άναψε στο twitter όταν ο Γιάννης Βαρουφάκης ανήρτησε κείμενο για την Θάτσερ αποχαιρετώντας την και σημειώνοντας ότι παρά τα όσα έγιναν, θα μας λείψει. Άμεσα αντέδρασε follower που του έγραψε: «Ναι, θα λείψει τρομερά στους ανθρακωρύχους, στους εργαζόμενους στην αυτοκινητοβιομηχανία και στην μεταλλουργία. Θα θρηνήσουν κυρίως οι τραπεζίτες». Στη συνέχεια τον ρωτάνε αν έχει αντιμετωπίσει ποτέ την αστυνομία έξω στους δρόμους για να απαντήσει ο Γιάννης Βαρουφάκης: «Ναι έχω αντιμετωπίσει την αστυνομία. Στα οδοφράγματα του Wapping, στα ανθρακωρυχεία του Nottinghamshire και στη διαδήλωση για τον Χουσεΐν στο Hyde Park».

H φωτογραφία είναι από τις πλέον διάσημες από τις ταραχές του 1990, που περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους. Φωτογράφος, ο David Hoffman.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ