2013-04-16 17:06:03
Φωτογραφία για Μέρος των οφειλών στους πενταμηνίτες
Από το Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζόμενων σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα ανακοινώθηκε ότι χθες μέρος των οφειλών κατατέθηκε σε... λογαριασμό των εργαζόμενων στα προγράμματα «κοινωφελούς Εργασίας», εργοδότης των οποίων είναι το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

«Η πληρωμή μέρους των δεδουλευμένων ήρθε μετά από πιέσεις του σωματείου μας. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η πληρωμή με τις διαδικασίες κλίσης των εργοδοτών στην επιθεώρηση εργασίας και τη διαρκή επαναφορά του ζητήματος της οφειλής των δεδουλευμένων μας στην επικαιρότητα μέσω των πολύμορφών κινητοποιήσεων μας. Γίνεται ξεκάθαρο πλέον ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτα με το να περιμένουν ή να παρακαλάν. Τα διάφορα παπαγαλάκια της πόλης, υποστήριζαν ότι οι πολιτικές παρεμβάσεις ορισμένων τοπικών πολιτικών «αρχόντων» ήταν ο λόγος πληρωμής του Ιανουαρίου. Η προσπάθειες να καπελωθούν οι αγώνες και να υποβιβαστεί η σημασία τους έχει πέσει στο κενό», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Σωματείου.

Ως σωματείο συνεχίζουμε να παλεύουμε να πληρωθούν τα χρήματα που οφείλονται στους εργαζόμενους και για να βελτιωθεί η διαβίωση των εργαζόμενων και άνεργων. Συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια στην εργασιακή άβυσσο, για μια ζωή στο μπόι των αναγκών των εργαζόμενων. Η ζωή δικαιώνει τους συλλογικούς αγώνες, καταλήγει το Σωματείο εργαζομένων στα πεντάμηνα.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ