2013-04-17 15:46:06
Φωτογραφία για Mαριέττα Χρουσαλά: H φωτογράφιση στην Καραϊβική που προκάλεσε αντιδράσεις
Η Μαριέττα Χρουσαλά στα τέλη Μαρτίου άφησε για λίγες μέρες τη μικρή Μάργκο στις γιαγιάδες και πήγε στην Καραϊβική για να φωτογραφηθεί για τα σανδάλια της!

Φωτογραφήθηκε η ίδια για τις ανάγκες της διαφήμισης της νέας συλλογής της. Μαζί της στο εν λόγω ταξίδι ήταν και ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας, ο οποίος είχε ένα επαγγελματικό ταξίδι εκεί! Έτσι ο αγαπημένος της Μαριέττας συνδύασε διακοπές και δουλειά.

Ωστόσο, η εν λόγω φωτογράφιση προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε σκέφτηκε ότι η νέα της συλλογή θα ταιριάζει τέλεια στο όμορφο φυσικό τοπίο και στα γαλάζια νερά της Καραιβικής, όμως εκείνο που δεν σκέφτηκε, είναι ότι για άλλη μια φορά φαίνεται να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, που δεν θέλει να βρει μια όμορφη τοποθεσία στο ελληνικό τοπίο και να δουλέψουν και έτσι κάποιοι Έλληνες, αλλά προτίμησε να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να βρει μια... άλλη θάλασσα με παραλία.

Και όλα αυτά μετά το επεισόδιο με το θωρηκτό Αβέρωφ, όταν η Μαριέττα σχεδόν κλαίγοντας, εξήγησε ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει, ούτε να κάνει επίδειξη πλούτου...
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ