2013-05-02 08:05:04
Φωτογραφία για Έτοιμη να κάνει παιδιά δηλώνει η Έλενα
Στα παιδικά χωριά SOS συνάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος την Έλενα Παπαρίζου, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Πρωινό mou για την κρίση στην Ελλάδα το γάμο, τα παιδιά και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

«Είμαι καλά και κάνω αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο», είπε αναφερόμενη στο νέο της δίσκο, που μετά από χρόνια θα έχει και πάλι ελληνικό στίχο.

Όσο για την Ελλάδα και τον τρόπο ζωής μας εδώ; Η τραγουδίστρια, χωρίς να εξαιρέσει τον εαυτό της, θεωρεί ότι ζούσαμε με υπερβολικό τρόπο. «Είναι υπερβολή αυτά που κάνουμε. Κι εγώ υπερέβαλλα όταν ψώνιζα τόσα πολλά ρούχα και παπούτσια. Στη Σουηδία δεν υπάρχει αυτή η υπερβολή, ο ιδιοκτήτης των ΙΚΕΑ κυκλοφορεί με τα μέσα μεταφοράς!» δήλωσε.

Τι θα προτιμούσε η Έλενα Παπαρίζου; Καριέρα ή οικογένεια; Ισχύουν οι φήμες ότι παντρεύεται;«Επιλέγω οικογένεια από καριέρα. Η καριέρα μου είναι η μισή μου ζωή, όμως η οικογένεια είναι το καταφύγιό μου. Θέλω αυτό να το μεταφέρω, θέλω να κάνω παιδιά. […] Όχι, δεν ισχύει ότι παντρεύομαι!» ανέφερε η όμορφη τραγουδίστρια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ