2013-05-02 08:12:04
Φωτογραφία για Δεν θέλουν δώρα...
Οι Kim Kardashian και Kanye West αναμένουν τον ερχομό του παιδιού τους τον Ιούλιο. Εν όψει του τοκετού μέσω του εκπροσώπου τους ζήτησαν από φίλους συγγενείς και γνωστούς να μην τους φέρουν δώρα για το μωράκι τους, αλλά να καταθέσουν δωρεές στο Νοσοκομείο Παίδων του Σικάγο, όπου μεγάλωσε και έγινε άνδρας ο Kanye.

Eκ μέρους του νοσοκομείου εκφράστηκαν οι θερμότερες ευχαριστίες, ενώ αντιστοίχως ο εκπρόσωπός του ανέφερε: Το νοσοκομείο Παίδων Ann & Robert H. Lurie του Σικάγο θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του στους Kim Kardashian και Kayne West για τη σκέψη τους και τη στήριξή τους στο νοσοκομείο. Τους ευχόμαστε το καλύτερο για την επερχόμενη γέννηση του παιδιού τους. Οι δωρεές θα προσφερθούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, ώστε να βοηθηθούν τα μωρά σε κρίσιμη κατάσταση και οι οικογένειές τους".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι δείχνει το φιλάνθρωπο πρόσωπό του, ιδίως σε ό,τι αφορά παιδιά. Στο παρελθόν επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες ώστε να φέρουν χαμόγελο στα παιδάκια που νοσηλεύονταν εκεί. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ