2013-05-03 20:39:03
Φωτογραφία για Η Lindsay Lohan το έσκασε από την κλινική αποτοξίνωσης
Σε περιπέτειες βρίσκεται πάλι το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς ενώ το δικαστήριο όρισε τον εγκλεισμό της σε κλινική αποτοξίνωσης, αφού συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών, εκείνη αγνόησε τις εντολές.

Έπειτα από μόλις λίγες ώρες παραμονής της στην κλινική Morningside Recovery, η Λόχαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου κατάφερε να το σκάσει.

Όπως φέρεται να είπε στον πατέρα της, δεν την ικανοποιούσε ο χώρος της κλινικής με αποτέλεσμα να την εγκαταλείψει.

Ωστόσο, τώρα τα ίχνη της αγνοούνται, ενώ ακόμα και ο Εισαγγελέας δήλωσε στη New York Post ότι δε γνωρίζει πού μπορεί να βρίσκεται η νεαρή ηθοποιός, ζητώντας την σύλληψή της, καθώς παραβίασε τις εντολές του δικαστηρίου.

Ακόμα και ο πατέρας της, Μάικλ Λόχαν, δηλώνει άγνοια για το που μπορεί να βρίσκεται η κόρη του, ενώ δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ανήσυχος. Φαντάζομαι την καημένη την κόρη μου να κρύβεται σε κάποιο ξενοδοχείο ή σε κάποιου το σπίτι, γιατί φοβάται ότι αύριο μπορεί να μπει στη φυλακή».

Η Λόχαν έπρεπε να παραμείνει στην Morningside Recovery για θεραπεία ενενήντα ημερών, ωστόσο προκύπτει ότι τελικά η εν λόγω κλινική δεν έχει την απαιτούμενη άδεια για πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ