2013-05-03 22:00:16
Φωτογραφία για «ΧΡΥΣΑΦΙ» ΓΙΑ ΝΕΪΜΑΡ Η ΡΕΑΛ!
«Μπαμ» που θα γράψει ιστορία θέλει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τη «Sport» της Βαρκελώνη που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να δώσει το ποσό των 100 εκ. ευρώ στη Σάντος για την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Ο Βραζιλιάνος άσος φέρεται μάλιστα να έχει συμφωνήσει με τη Μπαρτσελόνα εδώ και καιρό και γι’ αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη υπόθεση «καίει» και στη... Βαρκελώνη!

Η «Sport» αποκαλύπτει πάντως ότι ο γενικός διευθυντής της Ρεάλ, Χοσέ Άνχελ Σάντσεζ, βρίσκεται στη Βραζιλία και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις στην μεγάλη αυτή μεταγραφή.

Η «βασίλισσα» φαίνεται, λοιπόν, ότι δίνει «λευκή» επιταγή στον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ώστε να... σπάσει και τη συμφωνία του με τη Μπαρτσελόνα. Στους «μπλαουγκράνα» υπογραμμίζουν ότι περιμένουν ο παίκτης να επιλέξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του με κριτήρια ποδοσφαιρικά και όχι με βάση το οικονομικό. Αν τελικά φορέσει τη φανέλα της «βασίλισσας» τότε δεν αποκλείετε να υπαρξουν εξελίξεις και με τον Ρονάλντο, για τον οποίο η Ρεάλ είχε τινάξει επίσης τη μπάνκα στον «άερα», ώστε να τον φέρει στη Μαδρίτη από το Μάντσεστερ και τη Γιουνάιτεντ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ