2012-04-03 13:48:25
Φωτογραφία για Ε. ΡΑΠΤΗ: Ξεκαθαρίζει τις φήμες για την προσωπική της ζωή
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, Όλα 12, το βράδυ της Δευτέρας, ήταν η Έλενα Ράπτη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Οι φήμες ήθελαν την 36χρονη βουλευτή να έχει σχέση με τον πρωταγωνιστή της τούρκικης σειράς «Εζέλ» και αυτός να είναι ο λόγος που βρέθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη. Τι απαντά η ίδια γι’ αυτό; «Για να το κλείσουμε το θέμα αυτό, θα σας πω το εξής: Ένα βράδυ στη Βουλή, λίγο πριν από μια ονομαστική ψηφοφορία, ένας συνάδελφος πήγε να πειράξει λέγοντάς μου ότι πηγαίνω πολύ συχνά τελευταία στο Πατριαρχείο κι ένας δικός σας δημοσιογράφος έκανε αναφορά στον “Εζέλ”. Εγώ δεν είπα λέξη, ωστόσο όμως η σιωπή μου θεωρήθηκε ένοχη και κυκλοφόρησαν όσα κυκλοφόρησαν. Για να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν.. Εζέλ γιοκ! Δεν με γνωρίζει και δεν τον γνωρίζω. Φαντάζεστε να ακούσει αυτός ο άνθρωπος όσα λέγονται εδώ; Θέλω πάντως να πω πως από όλα αυτά που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό, αυτό ήταν το πιο κολακευτικό ψέμα» δήλωσε.


Όταν οι οικοδεσπότες της εκπομπής, Θέμος Αναστασιάδης και Βαγγέλης Περρής αναρωτήθηκαν τι άλλο της έχουν προσάψει τους τελευταίους μήνες, εκείνη εξήγησε: «Στις προεκλογικές περιόδους πάντα ακούω διάφορα, αλλά τα προσπερνώ. Αλλά σε ένα φανταστικό σενάριο, όλα μπορούν να συμβούν!» κι έπειτα πρόσθεσε: «Από τους δημοσιογράφους εξαρτάται με ποιον θα είμαι εγώ. Παραμένω μόνη εδώ και πολλούς μήνες».

Όσο για τις φήμες που αφορούσαν τον Ανδρέα Λοβέδρο: «Έχω συνηθίσει να ακούγονται διάφορα για μένα. Αυτό όμως που συνέβη πρόσφατα ξεπέρασε κάθε όριο» δήλωσε.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ