2013-05-04 21:18:04
Φωτογραφία για Ξεχάστε τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων το καλοκαίρι - Κηρύχθηκε έκπτωτος ο εργολάβος!
Δεν έφταναν οι αντιδράσεις, η κόντρα του ΥΠΕΚΑ με το Υπουργείο Τουρισμού, και η παρέμβαση του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης που προκάλεσαν οι κατεδαφίσεις αυθαιρέτων, τώρα έρχεται να προστεθεί... και ο εργολάβος  που έκανε τις κατεδαφίσεις, ο οποίος κηρύχθηκε έκπτωτος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πατρίς ο τραγέλαφος και τα ήξης αφίξεις των υπηρεσιών ουσιαστικά μπλόκαραν την επιχείρηση που είχε σχεδιαστεί και η οποία με την έναρξη της τουριστικής περιόδου προκαλούσε μύρια όσα προβλήματα. Ο καβγάς του υπουργείου ΠΕΚΑ με το υπουργείο Τουρισμού και την αντίδραση του κ.Δεικτάκη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση τώρα έχει ένα νέο κεφάλαιο καθώς με την κήρυξη του εργολάβου ως έκπτωτου προκύπτουν νέα προβλήματα, τα οποία σχετίζονται τόσο με την αντίδραση του συγκεκριμένου αναδόχου εάν το “τραβήξει” δικαστικά (είναι προφανές ότι από την πρώτη στιγμή ο ανάδοχος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν) όσο και με το χρόνο που απαιτείται για να γίνει διαγωνισμός και η ανάδειξη νέου που θα αναλάβει το έργο των κατεδαφίσεων!


Όπως και να έχει αυτή η εξέλιξη πάει πίσω όλο τον σχεδιασμό και όπως εκτιμά στέλεχος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης δεν προβλέπεται να πιάσουν δουλειά οι μπουλντόζες μέσα στο καλοκαίρι.

Η απόφαση να κηρυχθεί έκπτωτος ο εργολάβος ελήφθη ουσιαστικά από τον κ. Δεικτάκη και την υπέγραψε με εντολή του ο προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου κ.Ι.Συσκάκης που επικαλείται όλη την αλληλογραφία για το έργο προϋπολογισμού 245.000 ευρώ και την ειδική πρόσκληση που πήρε ο εργολάβο.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ