2013-05-08 21:23:15
Φωτογραφία για Επίσκεψη στην Παιανία και «ντόπες» από Αλαφούζο εν όψει του μπαράζ με την Ξάνθη
Koντά στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού βρέθηκε για άλλη μία φορά ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος πήγε στην Παιανία για να δειπνήσει μαζί τους, πριν από τον αγώνα μπαράζ (Πέμπτη 9/5 -20.00) με την Skoda Ξάνθη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια να επισκέπτεται τους παίκτες και θέλησε να κάνει το ίδιο στο τελευταίο ματς της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, ενώ θα τους υπενθυμίσει την κρισιμότητα του αγώνα, αφού ο νικητής της 6ης θέση στη Σούπερ Λίγκα, σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πάρει άδεια, θα βγει στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Γιάννη Βονόρτα είναι στην επίθεση όπου ο Χοσέ Τοτσέ τέθηκε νοκ άουτ και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Τοτσέ και Μαυρίας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ανακοινώθηκε 19μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα κατάταξης με αντίπαλο την Ξάνθη. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ταμπάκης, Κοτσόλης, Μαυρίας, Κουίνσι, Φουρλάνος, Τοτσέ, Κάιπερ, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Σπυρόπουλος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ