2013-05-08 21:25:58
Φωτογραφία για O Μίτσελ σκέφτεται τον τελικό και δεν υπολογίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο
Τζιμπούρ και Αβραάμ πανηγυρίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Ολυμπιακό. Ο αλγερινός επιθετικός βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ, ενώ ο διεθνής στόπερ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμόΤα πλάνα του έχει καταστρώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλεθ χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο νοσοκομείο. Ο ισπανός τεχνικός αναμένεται την Πέμπτη να πάρει εξιτήριο από το θεραπευτήριο Metropolitan και ο γιατρός των πρωταθλητών Χρήστος Θέος που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του είναι καθησυχαστικός:

«Όλα πηγαίνουν καλά με τον κ. Μίτσελ. Την Πέμπτη θα πάρει εξιτήριο και στον τελικό του Κυπέλλου θα καθίσει κανονικά στον πάγκο».

Ουσιαστικά ο 50χρονος κόουτς με μία προπόνηση θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό έχοντας στόχο να νικήσει τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου στο ΟΑΚΑ. Οι Ερυθρόλευκοι στοχεύουν το 26ο Κύπελλο και 16ο νταμπλ στην ιστορία τους και ο Μίτσελ θέλει να γράψει το όνομα του στο βιβλίο των επιτυχιών του Ολυμπιακού.


Ο 50χρονος προπονητής νοσηλεύεται από την Κυριακή του Πάσχα στο νοσοκομείο(την Δευτέρα του Πάσχα υποβλήθηκε σε λαπαροσκοπική επέμβαση χολοκυστεκτομής)και ενημερώνεται από τον άμεσο συνεργάτη του Βίκτορ Σάντσεθ για τις προπονήσεις και τις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών του. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη(συνέχισε το πρόγραμμα της θεραπείας) και ο Μίτσελ έχει βρει τον αντικαταστάτη του. Θα είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Μανωλά. Τη θέση του γκολκίπερ θα καλύψει ο Κάρολ, δεξιά πρόκειται να αγωνιστεί ο Μοντέστο και αριστερά ο Χολέβας. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο και στην επίθεση οι Αμπτούν, Φουστέρ , Μήτρογλου. Δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς(Μήτρογλου, Τζιμπούρ). Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων(Κ-20) του συλλόγου Ρουγκάλας και Ιωαννίδης γυμνάστηκαν σήμερα με των πρώτη ομάδα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού σχημάτισαν ουρές την Τετάρτη έξω από τα εκδοτήρια του Γ. Καραϊσκάκης προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου(τιμώνται προς 15, 20, 25, 30 ευρώ). Ο Ολυμπιακός έχει προμηθευτεί 33000 εισιτήρια και οι υπεύθυνοι της διαχείρισης των εισιτηρίων εκτιμούν ότι τα «μαγικά χαρτάκια» θα εξαντληθούν.

Την Πέμπτη(17.30) ο Ολυμπιακός θα διεξάγει Media Day στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι Ερυθρόλευκοι θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο αφιέρωμα που έχει κάνει ο Τύπος στη Χιλή για τους συμπατριώτες τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κατακτήσει τίτλους εκτός συνόρων σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο στόπερ του Ολυμπιακού Πάμπλο Κοντρέρας. Υπάρχουν εγκωμιαστικά σχόλια για τον αρχηγό της εθνικής Χιλής. Η

ιστοσελίδα «lasegunda.com», γράφει : «Λιγότερο από έναν μήνα για το τέλος της σεζόν 2012-΄13, οι περισσότεροι χιλιανοί ποδοσφαιριστές έχουν βάλει στοιχήματα. Λίγοι κατέκτησαν τον τίτλο πρωταθλήματος , ενώ υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που κάνουν προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα τους από τον υποβιβασμό. Μέχρι στιγμής, τρεις κατάφεραν να ακολουθήσουν τον δρόμο της επιτυχίας. Ο Πάμπλο Κοντρέρας με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα και οι Αρτούρο Βιδάλ, Μαουρίτσιο Ίσλας με τη Γιουβέντους στην Ιταλία».

Εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ομάδων θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ολυμπιακού-Αστέρα Τρίπολης και να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές. Δύο από αυτούς είναι οι Κώστας Μανωλάς και Κώστας Μήτρογλου. Τον Μανωλά παρακολουθούν οι Λίβερπουλ, Μονακό, Ρόμα και τον Μήτρογλου οι Βέρντερ Βρέμης, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Σέλτικ.

Δημοσιεύματα στην Τσεχία κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του γκολκίπερ του Αμβούργου Γιάροσλαβ Ντρόμπνι.

Εξάλλου ο μάνατζερ του Μαχμούντ Σικαμπάλα, Αχμέτ Σουιλανί τόνισε ότι ο Ολυμπιακός κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Ζάμαλεκ.
tanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Θαύματα»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Θαύματα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ