2012-04-03 20:14:14
Φωτογραφία για Το έγγραφο οριστικού λουκέτου του Sentra FM
Σιγή... λουκέτου μετά μουσικής στον Sentra fm!

Απίστευτες καταστάσεις σήμερα στον Sentra FM 103,3 με υπαιτιότητα της ιδιοκτησίας. Με δεδομένο ότι η Ενωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας έχει λάβει ήδη απόφαση για νέα, τριήμερη απεργία στον σταθμό, ο διευθύνων σύμβουλος Θωμάς Σιωζόπουλος έγραψε, υπέγραψε και ανήρτησε ανακοίνωση παύσης του σταθμού και ότι από αύριο θα παίζει μόνο μουσική!

Στις εγκαταστάσεις έσπευσαν άμεσα μέλη δημοσιογραφικών ενώσεων και, μέσα σε λίγα λεπτά, διαπιστώθηκε το… φάουλ της ιδιοκτησίας του ομίλου Μπόμπολα αφού, για να διατηρήσει ο σταθμός τη συχνότητά του ως αθλητικός, θα πρέπει να «βγάζει» καθημερινά τουλάχιστον δύο αθλητικές εκπομπές και δύο δελτία!

Εντέλει ο σταθμός βρίσκεται σε στάση εργασίας από σήμερα στις 19:00 ως τις 06:00 αύριο το πρωί, κινητοποίηση που προκήρυξαν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ και από αύριο στις 06:00 θα βρίσκεται σε νέα, τριήμερη απεργία. Ο σταθμός όσο διαρκεί απεργία θα παίζει μουσική, την οποία θα διακόπτουν μόνο σποτάκια που θα ενημερώνουν τους ακροατές για την απεργία.


Ο Sentra FM 103,3 εξέπεμψε για πρώτη φορά στα ραδιοκύματα της Αττικής, στις 8 το πρωί του Σαββάτου, 30 Αυγούστου του 2008 και έφτασε, σε ακροαματικότητα, ως και το 4%, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός. Πλην όμως η ιδιοκτησία δεν δείχνει να θεωρεί προς όφελός της να τον κρατήσει ανοιχτό.

Η ανακοίνωση της ιδιοκτησίας

«Η εταιρεία N.S.P. RADIO ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού SENTRA FM 1003,3, ανακοινώνει με την παρούσα την απόφασή της κατά την οποία από 4/4/2012 ο ραδιοφωνικός σταθμός θα εκπέμπει κυρίως ηχογραφημένο πρόγραμμα μουσικού περιεχομένου.

Οι λόγοι που οδήγησαν στη λήψη της ανωτέρω απόφασης είναι οικονομικοί. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια εμφανίζει σταθερά ζημίες μεγάλου ύψους, κατάσταση η οποία επιδεινώθηκε και λόγω της μεταβολές του νομοθετικού καθεστώτος που αφορά τη διαφήμιση υπηρεσιών διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων».

 

πηγή: press@rismenos planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ