2013-05-12 17:00:11
Φωτογραφία για ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ : ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ...
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, μίλησε με τα καλύτερα για τον Βασίλη Σπανούλη, με δηλώσεις του στον «Γαύρο», όπου αναφέρθηκε βέβαια και στη δική του ομάδα, τονίζοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση μετά την επικράτησή της επί της Μπαρτσελόνα.

«Βρισκόμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική και έπαιξε σημαντικό ρόλο η νίκη μας επί της Μπαρτσελόνα, αλλά ο τελικός θα είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, παίζουν αρκετό καιρό μαζί και είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να νικήσουμε», ανέφερε ο Ροντρίγκεθ, που συνέχισε κάνοντας αναφορά στην εμπειρία που διαφέρει από Final 4 σε σχέση με την εθνική ομάδα.

«Πριν από δύο χρόνια που παίξαμε στο Final 4 μπορεί να μην τα καταφέραμε, αλλά μας χρησιμεύει ως εμπειρία. Δουλεύαμε αρκετό καιρό για να ξαναβρεθούμε σε μία τέτοια κατάσταση και σίγουρα πλέον έχουμε την εμπειρία από δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε πολλά ντέρμπι στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και ο δρόμος για το Λονδίνο δεν ήταν εύκολος. Η εμπειρία σίγουρα θα παίξει ρόλο ώστε να έχουμε καθαρό μυαλό και να κάνουμε τη σωστή επιλογή στο παρκέ. Οφείλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και τη συγκέντρωσή μας».


Εν συνεχεία εκθείασε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, καθώς αυτός είναι που παίρνει στις πλάτες την ομάδα του. «Ο Βασίλης είναι απίστευτος παίκτης, πολύ ταλαντούχος και ο πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας. Δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε παρά μόνο να τον περιορίσουμε. Ένας μόνος του είναι δύσκολο να τον μαρκάρει και θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια. Σίγουρα θα πετύχει ορισμένα καλάθια, αλλά ελπίζουμε να είναι λίγα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον αφήσουμε να βρει ρυθμό».

Τέλος, αναφέρθηκε στον ημιτελικό του Θρύλου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Για να είμαι ειλικρινής όλοι έλεγαν πως θα νικήσει η ΤΣΣΚΑ και μάλιστα εύκολα. Το μπάσκετ έχει αλλάξει πολύ και εγώ πίστευα πως ο Ολυμπιακός θα έμενε μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους και θα κρινόταν στο τέλος. Σίγουρα με εξέπληξε ο τρόπος που ισοπέδωσε την ΤΣΣΚΑ σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά όχι το τελικό αποτέλεσμα. Παίζουν πολύ επιθετική άμυνα, έχουν αυτοπεποίθηση και δείχνουν πως πνευματικά προετοιμάζονται ιδανικά για τόσο σημαντικά παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DragBattle Στην Κωπαΐδα 2013 1η ημέρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DragBattle Στην Κωπαΐδα 2013 1η ημέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ