2013-05-13 17:03:03
Φωτογραφία για Γυναίκα επικεφαλής κυκλώματος που διακινούσε αλλοδαπούς σε χώρες της Ε.Ε
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα σε διακίνηση μη νόμιμων και νόμιμων μεταναστών από τη χώρα μας προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Για την υπόθεση συνελήφθησαν στη Ν. Ε. Ο Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, μία 42χρονη ημεδαπή με ηγετικό ρόλο, δύο αλλοδαποί άντρες ηλικίας 21 και 26 ετών καθώς και ένας 24χρονος ημεδαπός.

Ο 26χρονος αλλοδαπός οδηγούσε ΙΧΦ όχημα με το οποίο θα εξέρχονταν παράνομα από τη χώρα 41 αλλοδαποί, ενώ οι υπόλοιποι τρείς επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο λειτουργώντας ως προπομποί.

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι το κύκλωμα αναλάμβανε τη σταδιακή μεταφορά νόμιμων και μη νόμιμων μεταναστών από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, την προσωρινή διαμονή τους σε διάφορα καταλύματα και την μετέπειτα προώθησή τους από τη χώρα μας σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, με χρήση κλεμμένων ΙΧΦ αυτοκινήτων.

Η αμοιβή των συλληφθέντων ανέρχονταν σε 1.250 ευρώ από κάθε νόμιμο και μη νόμιμο μετανάστη, ενώ εκτιμάται ότι τα μέλη της αποκόμισαν από την παράνομη δραστηριότητα χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

directnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ