2012-04-03 22:28:04
Φωτογραφία για Τσίπρας προς Ε.Ε.: Μην παρεμβαίνετε προεκλογικά
Επιστολή προς την αντιπροσωπεία της Κομισιόν και το Γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα απέστειλε ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τα κοινοτικά όργανα να μην προβούν σε κανενός είδους παρέμβαση στην προεκλογική περίοδο στη χώρα μας.

Επικαλείται συγκεκριμένα δημοσίευμα σε κυριακάτικη εφημερίδα στο οποίο αναφερόταν ότι σύντομα θα προβληθεί τηλεοπτικό σποτ, με σύνθημα «Ελλάδα - ΕΕ. Μαζί», ζητώντας τα δύο ευρωπαϊκά όργανα να το διαψεύσουν ή να το επιβεβαιώσουν.

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, αν αυτό ισχύει, θα πρέπει να αναβληθεί, για μετά τις βουλευτικές εκλογές, η προβολή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σποτ.

Προσθέτει δε πως θα πρέπει επίσης να επιδειχθεί «ευαισθησία και θεσμική ουδετερότητα» στις εξελισσόμενες εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες, κυρίαρχου και ισότιμου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Σας ζητώ, επίσης, να απόσχετε από οποιαδήποτε πρωτοβουλία, έμμεσης ή και ευθείας, παρεμβολής στην, έστω και προς το παρόν άτυπη, προεκλογική διαδικασία της Ελλάδας και επηρεασμού της κρίσης του ελληνικού λαού», σημειώνει χαρακτηριστικά.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ