2013-05-14 17:10:04
Φωτογραφία για Τελειώνει το Λοντίγκιν στη Ζενίτ
Μετά από το ντεμπούτο του με την Skoda Ξάνθη στην Super League και την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος ο Γιούρι Λοντίγκιν φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγία Πετρούπολη και την Ζενίτ.

Στην τελική ευθεία δείχνει να οδεύει το φλερτ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την διοίκηση της Skoda Ξάνθη για την μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν.

Του 22χρονου διεθνή τερματοφύλακα που τον περασμένο Μάρτη είχε κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι της Εθνικής μας στην Ζένιτσα με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Η Ζενίτ παρακολουθεί τον Λοντίγκιν ουσιαστικά από το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ τον είχε τσεκάρει και στην Κομοτηνή στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού.

Στις τάξεις της ακριτικής υπάρχει η διάθεση της πώλησης του Λοντίγκιν καθώς στα ταμεία της ΠΑΕ αναμένεται να μπει ένα σημαντικό ποσό ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος.


Το συμβόλαιο του 36χρονου έμπειρου τερματοφύλακα φαίνεται πως έκλεισε στην Skoda Ξάνθη ενώ και ο ίδιος φρόντισε μέσα από την σελίδα του στο facebook να κάνει γνωστή την αποχώρησή του. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Παράλληλα και οι Πέτρος Μάνταλος και Μαρσελίνιο φέρεται να βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ειδικότερα ο πρώτος, ενώ αποτελεί κοινό μυστικό πως δύσκολα να παραμείνουνε στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας οι Ντιέ, Ονουάτσι και Ντάνι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ