2013-05-14 17:15:03
Φωτογραφία για Αποσύρεται ο Χάινκες
Ο Γιουπ Χάινκες έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει στους πάγκους μετά το τέλος της σεζόν ξεκαθαρίζοντας πως οι τελικοί του Champions League και του κυπέλλου Γερμανίας θα είναι το κύκνειο άσμα του προπονητικά.

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου στην ανακοίνωση πρόσληψης του Πεπ Γουαρδιόλα να ανέφερε πως ο Γιουπ Χάινκες θα σταματήσει την καριέρα του, όμως, έκτοτε ήταν αρκετά τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν πως ο Γερμανός τεχνικός θα συνεχίσει να δουλέψει.

Τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία έβαλε ο ίδιος ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος υπογράμμισε πως οι δύο τελικοί των Βαυαρών θα είναι και τα τελευταία παιχνίδια της καριέρας του.

"Το παιχνίδι του Σαββάτου με την Γκλάντμπαχ ήταν το τελευταίο μου στην Bundesliga ως προπονητής. Έχουμε δύο τελικούς ακόμα και κανείς δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Ίσως πω κάτι τον Ιούνιο μετά τον τελικό του γερμανικού κυπέλλου.

Όταν έχεις δουλέψει στο ανώτατο επίπεδο στην Μπάγερν για τα τελευταία δύο χρόνια και έχεις πετύχει, δεν υπάρχουν άλλες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές στην Bundesliga. Αν ήμουν 15-15 χρόνια νεώτερος θα το σκεφτόμουν να φύγω στο εξωτερικό. Δεν μπορώ, όμως, να μικρύνω. Η Μπάγερν ήθελε ν' αρχίσει κάτι καινούριο και δεν μπορώ να το κάνω αυτό στα 68 μου".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ