2013-05-14 17:12:41
Φωτογραφία για Σε αρχική συμφωνία με τον Κάρλος Τέβες ήρθε η Μονακό
Σε αρχική συμφωνία με τον Κάρλος Τέβες ήρθε η Μονακό, η οποία εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις μεγάλων ονομάτων όπως του Ζοάο Μουτίνιο. Διαβάστε ποιοι ακόμα είναι στη λίστα των Μονεγάσκων.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο βρίσκεται η Μονακό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Κολομβιανός επιθετικός ήταν τη Δευτέρα στο Πριγκιπάτο.

Ωστόσο, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ είναι διατεθειμένος να βάλει πολύ βαθιά το χέρι του στην τσέπη αποκτώντας κι άλλους παίκτες τέτοιου επιπέδου.

Σύμφωνα με την "Equipe" η Μονακό έχει έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Κάρλος Τέβες, ο οποίος έχει συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η απόλυση του Ρομπέρτο Μαντσίνι ήταν μόνο η αρχή για τις ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν στους "πολίτες" και οι Μονεγάσκοι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Αργεντινού.

Μπορεί ο Τέβες τον Δεκέμβριο του 2011 να ήταν διστακτικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, πλέον φαίνεται να έχει αλλάξει στάση. Σε αυτό φυσικά θα έχει παίξει σημαντικό ρόλο και τα 10 εκατομμύρια ευρώ καθαρά που προτίθεται να του δίνει η Μονακό κάθε χρόνο.

Ακόμη, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει κι άλλες περιπτώσεις πολύ γνωστών παικτών όπως ο Ζοάο Μουτίνιο απασχολούν τους Μονεγάσκους. Οι τελευταίοι έχουν στη λίστα τους και τους Ζερεμί Μενέζ και Μαμαντού Σακό της Παρί Σεν Ζερμέν, τον Νικολά Ισιμά Μιρέν της Βαλανσιέν και τον Νικολά Ν'Κουλού της Μαρσέιγ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ