2013-05-14 18:22:04
Φωτογραφία για Γιατί τρέχουν και δεν φτάνουν οι αστυνομικοί στη Φθιώτιδα;
Χωρίς καύσιμα, χωρίς περιπολικά, χωρίς προσωπικό. Κι όμως οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας πρέπει να επιδώσουν, μέσα σε ένα 24ωρο περίπου, περισσότερα από... 1500 φύλλα "ατομικής προσκλήσεως πολιτικής επιστράτευσης", στους καθηγητές.

Αν μάλιστα δεν βρουν κάποιον για να του επιδώσουν το "φύλλο", μπορεί να βρουν και το μπελά τους. Όλη μέρα σήμερα, σχεδόν το σύνολο της αστυνομικής δύναμης στη Φθιώτιδα, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προσπαθεί μέχρι τις 7:00΄ το απόγευμα που λήγει η προθεσμία να προλάβει τις επιδόσεις.

Επικρατεί ένα απόλυτο μπάχαλο και ένας πανικός. Εκτός του ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα προσωπικού και υποδομών, πολλούς από τους καθηγητές δεν τους βρίσκουν αφού έχουν αλλάξει διεύθυνση κατοικίας. "Χτυπάμε θυροτηλέφωνα με συγκεκριμένα ονόματα και δεν απαντάνε ή μας λένε ότι έχουν φύγει και κανείς δεν ξέρει που μένουν... Γίνεται ένας πανικός έχει χαθεί η μπάλα...Αυτή δεν είναι δουλειά της αστυνομίας. Ας τα έδιναν σε κλητήρες να τα επιδώσουν...", έλεγε αγανακτισμένος ένας αστυνομικός στο LamiaReport.


Εάν κάποιος καθηγητής απουσιάζει από το σπίτι το "φύλλο" θα θυροκολληθεί στο σπίτι του και θα πρέπει να εντοπιστεί άμεσα από την Αστυνομία. Τι θα συμβεί λοιπόν, εάν κάποια θυροκολλημένα φύλλα χαθούν ή δεν επιδοθούν, λόγω του ότι δεν θα έχουν βρεθεί οι σημερινές κατοικίες των εκπαιδευτικών; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;

Όσο για την ασφάλεια των πολιτών και την εγκληματικότητα, ποιος να νοιαστεί; Προηγούνται άλλα πράγματα!

lamiareport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ