2013-05-15 05:07:06
Φωτογραφία για Νεγρέδο ο αντι-Φαλκάο
Οι… ενδείξεις της αποχώρησης του Ρανταμέλ Φαλκάο από την Ατλέτικο Μαδρίτης γίνονται ολοένα και περισσότερες και το μόνο που απομένει είναι να μετατραπούν σε… αποδείξεις.

Αποτελεί, πλέον, κοινό μυστικό πως ο Κολομβιανός επιθετικός δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Βιθέντε Καλντερόν και η διοίκηση της Ατλέτικο είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «A Bola» ο διάδοχος του Φαλκάο έχει εντοπιστεί και είναι ο Άλβαρο Νεγρέδο. Ο επιθετικός της Σεβίλλης πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο Ντιέγκο Σιμεόνε και φαίνεται ως η ιδανική λύση για την αντικατάσταση του Κολομβιανού.

Ο Νεγρέδο αγωνίζεται στη Σεβίλλη από το 2009 και σε 134 αγώνες πρωταθλήματος έχει σημειώσει 66 γκολ. Ο μέσος όρος του, που αγγίζει το ένα τέρμα ανά δύο παιχνίδια, τον καθιστά ως έναν από τους πιο αξιόπιστους και παραγωγικούς επιθετικούς της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Για να πείσει τη διοίκηση της Σεβίλλης να παραχωρήσει τον Νεγρέδο, η αντίστοιχη της Ατλέτικο φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Περιμένουμε την απάντηση της Σεβίλλης, καθώς και του ίδιου του Άλβαρο Νεγρέδο.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ