2013-05-17 16:45:28
Φωτογραφία για Σύμφωνα με τα πρακτικά ο Πάντζας είπε Χάιλ Χίτλερ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας είναι αυτός που εκστόμισε τη φράση «Χάιλ Χίτλερ», σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή που περιέχεται στα πρακτικά της Βουλής.

«Είστε ξεφτίλες! Καλή συγκυβέρνηση! Αυτό αποδεικνύει πόσο ξεφτίλες είστε!», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αποχωρώντας από την αίθουσα της ολομέλειας, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη και στους παριστάμενους βουλευτές των άλλων κομμάτων.

«Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!», λέει ο Γιώργος Πάντζας του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί στα επίσημα πρακτικά. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, όταν ο Χρήστος Παππάς και οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχωρούσαν από την αίθουσα δημιουργήθηκε έντονος θόρυβος και ακούστηκαν διαμαρτυρίες από την ν πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο. Στο πλαίσιο αυτής της λεκτικής αντιπαράθεσης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που πρώτοι εκστόμισαν το «Χάιλ Χίτλερ». Ωστόσο στην επίσημη καταγραφή της Βουλής τη συγκεκριμένη φράση φαίνεται ότι λέει το «Χάιλ Χίτλερ», επιχειρώντας να καταδείξει ότι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι φιλοναζιστές.


Το «Χάιλ Χίτλερ» που σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής εκστόμισε ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, είναι ένα μόνο από τα στοιχεία που προκαλούν θλίψη απ' όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή. Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ αλληλοκατηγορήθηκαν για το ποιο κόμμα είναι... συμμορία, ενώ ακούστηκαν και χαρακτηρισμοί όπως «ξεφτίλες», «δολοφόνοι» και «αντεροβγάλτες».

Διαβάστε περισσότερα
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ