2013-05-19 12:17:32
Φωτογραφία για H Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα τον Εργοτέλη
Η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί σήμερα (Κυριακή) στις 6 μ.μ. τον Εργοτέλη, στο γήπεδό της στην Αγυιά, στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.

Oπως και στο προηγούμενο ματς με τη Νίκη Βόλου, η Παναχαϊκή παίζει με τον Εργοτέλη για το γόητρο, για τη φανέλα, ενώ η ομάδα της Κρήτης παίζει το πιο σημαντικό χαρτί για την απ' ευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η Παναχαϊκή, που έχει πολλές απουσίες, ακόμα και ισοπαλία να πάρει επιτυχία θα είναι και συνάμα αποτυχία για τον Εργοτέλη. Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανό από το ΟΤΕ-sport3.

Πιθανή 11άδα: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας, Καραμανλής, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Βάντερσον, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Δ. Κοιλιάρας, Γκούρτσας.

* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας), με βοηθούς τους Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Σερεμέτη (Μεσσηνίας) και 4ο τον Ρατσιάτο από την Αργολίδα.

* Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα τιμώνται 15, 10 και 2 ευρώ. Στη σκεπαστή και στις Θύρες 1,3 κοστίζουν 10 ευρώ, στη Θύρα 2 στα επίσημα κοστίζουν 15 ευρώ και τα μαθητικά-παιδικά 2 ευρώ.


* Παιχνίδια-φωτιά σήμερα στην 40η αγωνιστική, αφού τρεις αγωνιστικές έμειναν για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά το πρόγραμμα («σέντρα» στις 6 μ.μ. σε όλα τα ματς): Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας, Φωκικός - Λάρισα, Βύζας - Καλλιθέα, Καβάλα - Πανσερραϊκός, Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής Ψαχνών, Καλλονή - Αναγέννηση Επανομής, Παναιτωλικός - Απόλλων, Ηρακλής - Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου. Ρεπό έχει ο Θρασύβουλος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ