2013-05-19 12:37:27
Φωτογραφία για Μπόρεκ,ο ''εκλεκτός'' χαφ του Παναθηναϊκού
O Tόμας Μπόρεκ φέρεται ως ο "εκλεκτός" του Παναθηναϊκού από την τσεχική αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του "τριφυλλιού". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσίευματα του ελληνικού Τύπου, ο μέσος της Ντούγκλα Πράγας, Τόμας Μπόρεκ, έχει μπει στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αναστασίου να τον έχει παρακολουθήσει αγωνιζόμενο πρόσφατα και να έχει εισηγηθεί ώστε να συμπεριληφθεί στην λίστα με τους τελικούς υποψήφιους για την μεσαία γραμμή των "πρασίνων".

Οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας αναμένεται και αυτοί με τη σειρά τους να τον δουν σε κάποιο παιχνίδι για να διαμορφώσουν ιδία άποψη για την αξία και το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, με τον Μπόρεκ να αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος σε σύστημα 4-3-3 αλλά να μπορεί να παίξει και το ρόλο του "6αριού".

Τα φετινά νούμερα που συνοδεύουν τον 27χρονο Τσέχο άσο είναι 27 συμμετοχές, 7 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα, και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014 με τη Ντούγκλα υπάρχει η εκτίμηση πως οι αξιώσεις του τσεχικού συλλόγου δεν θα είναι τόσο υψηλές ώστε να μπλοκάρουν τα σχέδια του Παναθηναϊκού για μεταγραφή.

Να σημειωθεί πως ο Μπόρεκ έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στις "μικρές" εθνικές ομάδες της πατρίδας του ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο έχει φορέσει προηγουμένως τις φανέλες των Βικτόρια Πλζεν, Πρίμπραμ, Μπρνο και Μποέμιανς.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ