2013-05-25 05:55:04
Φωτογραφία για Ελευθερία Ελευθερίου: Τα αποτελέσματα της Eurovision είναι πάντα απρόβλεπτα
Η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε λίγο όλα τα παρατράγουδα που συνέβησαν στη φετινή Eurovision, τις ανατροπές στη βαθμολογία καθώς και τον αποκλεισμό της Κύπρου.

Η νεαρή τραγουδίστρια εκπροσώπησε τη χώρα μας πέρσι, καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Στην εκπομπή "Μεσημεριανή μελέτη" σχολίασε ότι δεν είχε ιδιαίτερο ανταγωνισμό η Eurovision φέτος, ενώ η δική της εμφάνιση δεν μπορεί να συγκριθεί με την φετινή του Αγάθωνα με τους Koza Mostra.

Σχολιάζει για τη συμμετοχή της Κύπρου: «Τα αποτελέσματα της Eurovision είναι πάντα απρόβλεπτα. Για παράδειγμα το τραγούδι της Ευρυδίκης τότε δεν πέρασε καν στον τελικό, τo ίδιο και το φετινό τραγούδι της Δέσποινας Ολυμπίου. Ενώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να περάσει άνετα. Φέτος δεν υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Έχουμε δει να περνάνε τραγούδια στον τελικό τα οποία δεν περιμέναμε καν να περάσουν. Όπως κάθε χρονιά υπάρχουν φοβεροί.»

Όσο για το κομμάτι που τελικά κέρδισε: «Το τραγούδι της Δανίας ήταν πάρα πολύ ωραίο. Και πέρσι το «Εuphoria» ήταν κάτι που περίμεναν όλοι, δεν ήταν απρόβλεπτη η νίκη. Υπήρχαν και στην δική μας Eurovision τραγούδια που ήταν πολύ καλά. Απλά έχω δει ότι φέτος πέρασαν στον τελικό τραγούδια που δεν περίμενα να περάσουν.»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ