2013-05-25 09:37:12
Φωτογραφία για Aίγιο: Στο εδώλιο σε 3 εβδομάδες η παπαδιά και ο εραστής
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν σε τρεις περίπου εβδομάδες στο Αίγιο αφού στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα γίνει η δίκη της παπαδιάς και του εραστή της που σκότωσαν λίγο έξω από τον Πύργο τον ιερέα από την Φωκίδα. Στο εδώλιο θα καθίσουν στις 17 Ιουνίου ο 41χρονος Νίκος Παναγόπουλος και η 43χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου, δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα Αθανάσιου Αυγερόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Ηλεία.

Οι δύο δράστες παραμένουν προφυλακισμένοι στις Φυλακές Κορυδαλλού, και η δίκη τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ως γνωστόν η παπαδιά κατηγορεί για το φόνο τον εραστή της, ενώ εκείνος έχει διαχωρίσει την θέση του και την δείχνει ως υπεύθυνη της εν ψυχρώ δολοφονίας του παπά, στο σημείο που του είχαν στήσει την ενέδρα, λίγο μετά τα Κρέσταινα και στον δρόμο για τη Ζαχάρω.

Η εξιχνίαση της δολοφονίας αποδείχθηκε τελικά πολύ εύκολη υπόθεση για τις Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας, οι οποίες την ίδια κιόλας ημέρα έφτασαν και στον δράστη και στην ηθική αυτουργό. Οι δυο τους οδηγήθηκαν τότε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ο οποίος άσκησε στον Νίκο Παναγόπουλο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη Θεοδώρα Αυγεροπούλου δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια.


Ανακάλεσε την ομολογία του

Να θυμίσουμε πως ο εραστής της παπαδιάς, ανακάλεσε την ομολογία του τον Μάρτιο του 2013 και ισχυρίζεται πως ομολπογησε το έγκλημα μετά από "πολύ ξύλο"...!

Ενώ αρχικά είχε ομολογήσει ότι πυροβόλησε τον άτυχο ιερέα έπειτα από συνεννόηση με την παπαδια, Θεοδώρα Καρβέλα, με την οποία τότε διατηρούσε ερωτική σχέση στη νέα κατάθεση που έδωσε στις 12 Φεβρουαρίου, υποστήριξε πως δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα και δεν βρέθηκε ποτέ στον τόπο της δολοφονίας και ότι οδηγήθηκε στην ομολογία επειδή τον χτύπησαν οι αστυνομικοί.

Η παπαδιά δηλώνει αθώα

Η παπαδιά δηλώνει αθώα και πως ουδέποτε είπε στον εραστή της να σκοτώσει τον ιερέα. Δήλωσε πως τον αγαπούσε τον άνδρα της και πως... τον σκέπτεται στην φυλακή! Παραδέχθηκε όμως πως διατηρούσε σχέση με τον Παναγόπουλο, όμως ουδέποτε του είπε να σκοτώσει τον άνδρα της.

"Κλαίω και στεναχωριέμαι για τα παιδιά μου", είχε δηλώσει η παπαδιά συμπληρώνοντας ότι εκείνα δεν θέλουν να μιλήσουν μαζί της. "Είμαι αθώα. Δεν έχω κάνει τίποτα", έλεγε συνεχώς με λυγμούς μιλώντας μέσα από τη φυλακή.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ