2013-05-29 15:51:10
Φωτογραφία για Η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie μετά την μαστεκτομή
Η δημοφιλής ηθοποιός και πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών, Αντζελίνα Τζολί, απασχόλησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν λίγες εβδομάδες αποκαλύπτώντας ότι έκανε προληπτική ολική μαστεκτομή.

Η σταρ ανακοίνωσε ότι θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του συντρόφου της Μπράντ Πιτ, World War Z, που θα γίνει στο Λονδίνο και μάλιστα θα παραστεί και στην συναυλία που θα δώσει το συγκρότημα Muse το βράδυ της πρεμιέρας, που θα γίνει στις 2 Ιουνίου.

Η γενναία ηθοποιός, μετά την ανακοίνωση που σόκαρε την υφήλιο και έκανε ακόμα και τους επικριτές της να την θαυμάσουν, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να σταματήσει η ζωή της λόγω της περιπέτειας με την υγείας της.

Η τριανταεπτάχρονη θα εμφανιστεί στο πλευρό του συντρόφου της για να τον στηρίξει στη νέα του ταινία και επειδή είναι φαν των Muse, θα κάτσει να δει και την συναυλία -η οποία έχει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για λίγους τυχερούς.

Η ταινία του Πιτ, World War Z, είναι βασισμένη στο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας του Μαξ Μπρουκ, όπου ένας υπάλληλος των Ηνωμένων Εθνών βοηθάει τον στρατό να εμποδίσει μια επιδρομή από ζόμπι.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ