2013-05-29 15:43:02
Φωτογραφία για Σκάβουν με κομπρεσέρ τους δρόμους της Αυλίζας στο Μενίδι
Ένα «γκέτο» μέσα στην πόλη. Με κομπρεσέρ καταστρέφουν τους δρόμους στην συνοικία της Αυλίζας ώστε να μην έχουν εύκολη πρόσβαση ΙΧ αυτοκίνητα! Την καταγγελία μας έκανε αναγνώστης που έστειλε στην εφημερίδα την φωτογραφία την στιγμή που κάποιοι καταστρέφουν το οδόστρωμα! Στο έλεος του Θεού και των εμπόρων φαίνεται να βρίσκεται η Αυλίζα αφού εκτός από το άθλιο οδόστρωμα και τον ανύπαρκτο φωτισμό, η λεηλασία του εγκαταλελειμμένου Γυμνασίου συνεχίζεται για τα καλά!

Στις φωτογραφίες βλέπεται άτομα να κλέβουν το σχολείο, ότι δηλαδή έχει απομείνει απ’ αυτό, με ευκολία και δίχως άγχος για το αν θα συλληφθούν. Λίγα μέτρα πιο κάτω δύο νεαροί ρομά προσπαθούν να σπάσουν το οδόστρωμα επί της οδού Μπόσδας, ώστε η πρόσβαση των περιπολικών της αστυνομίας να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, αλλά και των απλών πολιτών, μετατρέποντας την περιοχή σε γκέτο, ενώ την ίδια εικόνα συναντά κανείς και στους δρόμους γύρω από το εν λόγο σχολείο!

Άραγε η υποβάθμιση της περιοχής μας για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί; Μετά τις στρατιές των τοξικομανών σειρά έχουν οι υποδομές κι όλα αυτά για να διευκολυνθεί το έργο των εμπόρων «λευκού θανάτου» με την πολιτεία απλά… να παρατηρεί…

acharnorama.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ