2013-05-31 18:41:53
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟΥ
Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το Σάββατο στις 18:00 τον υπ’ αριθμόν 610 αγώνα της ιστορίας τους!

Η φιλανθρωπική δράση των Βετεράνων του Ολυμπιακού συνεχίζεται με αδιάκοπο ρυθμό. Ετούτη τη φορά, στον υπ’ αριθμόν 610 αγώνα της ιστορίας τους, οι μεγάλοι άσοι της παλαιότερης και πιο σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας θα τιμήσουν με τη παρουσία τους την Ερέτρια. Εκεί, στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου, θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση την τοπική ομάδα παλαιμάχων, με κάθε επισημότητα, όπως άλλωστε πράττουν πάντα.

Οι παλαίμαχοι της Ερέτριας θα τιμήσουν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και τους Βετεράνους της ομάδας μας. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου, στις 10:00, με το πούλμαν του Ολυμπιακού, για την παροχή του οποίου οι Βετεράνοι εκφράζουν ξανά τις θερμότατες ευχαριστίες της προς την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού έχουν ήδη προπωληθεί πολλά εισιτήρια. Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την προσπάθεια των μεγάλων άσων του παρελθόντος του Ολυμπιακού μας, στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν να βοηθούν τους συνανθρώπους μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ