2013-05-31 20:42:06
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημιτελικό με το Ρέθυμνο ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους και είχε μία ασίστ, ενώ βοήθησε αρκετά και στην άμυνα τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρόλευκων σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το τρίτο παιχνίδι στην Κρήτη την ερχόμενη Δευτέρα (03/06), θα είναι τελείως διαφορετικό για τον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν και να προκριθούν στους τελικούς.

«Σημασία έχει η νίκη για εμάς. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα αρκετά καλή. Δηλαδή μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ και να σουτάρει σε όλο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να τα βάλει όλα και να σε νικήσει με 20 πόντους, αλλά μπορεί να γίνει το αντίθετο και να χάσει με 40. Εμείς σήμερα είχαμε μερικά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, για αυτό και το Ρέθυμνο βρισκόταν κοντά στο σκορ σε μερικά σημεία», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Παπανικολάου για το δεύτερο ημιτελικό.


Για το τρίτο παιχνίδι στην Κρήτη και αν είναι διαφορετικό από τα δυο πρώτα, ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης τόνισε: «Σίγουρα δεν πάμε με το σκεπτικό να είμαστε πιο χαλαροί μετά τις δυο νίκες μας και να πάρουμε και αυτό το ματς. Η σειρά λήγει στα 3 παιχνίδια και εμείς θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θα παίξουμε σε ένα άλλο γήπεδο, πιο κλειστό, πιο μικρό, με τον κόσμο του Ρεθύμνου να δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι τελείως διαφορετικό για εμάς, αλλά θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να νικήσουμε.

Για τις έντονες αντιδράσεις του στα παιχνίδια: «Σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου. Όταν πάει κάτι καλά μέσα στο παιχνίδι, η αντίδραση μου είναι καλή, όταν δεν πάει κάτι καλά τότε δεν έχω και την πιο σωστή αντίδραση. Όλα γίνονται για το καλό της ομάδας και εκεί θέλω να βοηθάω και εγώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ