2013-05-31 20:50:04
Φωτογραφία για Εντοπίστηκαν 37.900 ναρκωτικά χάπια σε μάντρα με ανταλλακτικά στο Λάκκωμα
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, συνολικά 37.900 δισκία, εντοπίστηκαν χτες κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης της... Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης σε μάντρα ανταλλακτικών στην περιοχή του Λακκώματος. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις Αιγύπτιοι, ηλικίας 41, 25 και 31 ετών, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα Ιρακινός. Αστυνομικοί έφτασαν στη συγκεκριμένη μάντρα κατά τη διάρκεια έρευνας για διακίνηση λαθρομεταναστών από την Ελλάδα προς χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα, στο σημείο εντόπισαν και μικρό παράπηγμα, άδειο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν στρώματα και ποσότητες εμφιαλωμένου νερού. 

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως οι αλλοδαποί έκρυβαν τα ναρκωτικά χάπια μέσα στους κινητήρες που εντοπίστηκαν στο χώρο, προκειμένου στη συνέχεια να μπορέσουν να τα διακινήσουν χωρίς να γίνει αντιληπτή η δραστηριότητα τους. Αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας συνεχίζουν τις έρευνες για τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για να διαπιστωθεί η προέλευση των ναρκωτικών δισκίων, που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

agelioforos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ