2013-06-02 21:52:12
Φωτογραφία για Συνελήφθη ο δράστης που μαχαίρωσε τον Ντανίλοβιτς
Οι αστυνομικές αρχές της Σερβίας συνέλαβαν τον Μπράνκο Φιλίποβιτς, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς.

Οι αστυνομικές αρχές στην Σερβία συνέλαβαν σήμερα (2/06) το πρωί τον Μπράνκο Φιλίποβιτς, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε τον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Ντανίλοβιτς τότε είχε σταθεί τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς το μαχαίρι που καρφώθηκε στο στομάχι του, "χτύπησε" λίγο πιο κάτω από την αορτή με αποτέλεσμα, έπειτα από εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε να πολύ καλά στην υγεία του.

Οι αστυνομικές αρχές, λοιπόν έψαχναν να βρουν τον Μπράνκο Φιλίποβιτς, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος που μαχαίρωσε τον πρόεδρο της Παρτίζαν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "24sata.rs" ο δράστης πιάστηκε, καθώς η αστυνομία σε έναν έλεγχο ρουτίνας "έπεσε" επάνω του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να μεταφερθεί στο κρατητήριο.

Εκεί θα παραμείνει για τις επόμενες 48 ώρες και στη συνέχεια θα δικαστεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ