2013-06-04 12:54:11
Φωτογραφία για ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛ!
Μπορεί να έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό και να βρίσκεται σε διακοπές, αλλά ο Ρόι Κάρολ ακόμα παραμένει στην Ελλάδα.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, που έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους και απομένει η επίσημη ανακοίνωση, βρέθηκε στην ακαδημία Κένταυρος των Βριλησσίων, όπου έγιναν οι απονομές του πρωταθλήματος Soccelink στις κατηγορίες PreJunior και Junior και ο διεθνής γκολκίπερ ένιωσε άλλη μια φορά την αγάπη του κόσμου.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του, πολλά παιδιά έτρεξαν να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ υπέγραψε πολυάριθμα αυτόγραφα είτε στις φανέλες των λιλιπούτειων θαυμαστών του είτε στα καπέλα τους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr". Μάλιστα, ενώ είχε πάει απλά για να παρακολουθήσει κάποιο ματς μαζί με μια παρέα φίλων, όταν του ζητήθηκε να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να χαιρετήσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές δέχθηκε με το χαμόγελο στα χείλη.

Η συμπεριφορά του Κάρολ τους κέρδισε όλους, ακόμα και φίλους άλλων ομάδων που δεν υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, αφού φάνηκε πόσο προσιτός και ταπεινός άνθρωπος είναι. Για το Θρύλο αποτελεί διαφήμιση το γεγονός ότι έχει στις τάξεις του έναν παίκτη σαν τον Κάρολ, ο οποίος έχει ζήσει πολλά στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά δεν υποτιμάει ούτε σνομπάρει κανέναν… και μια επιπλέον ηθική ανταμοιβή για τους κόπους μιας σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ