2013-06-04 12:53:05
Φωτογραφία για Έγινε και ο 3ος Εθελοντικός Καθαρισμός στο Δήμο Πεντέλης
Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η 3η καθιερωμένη εθελοντική δράση καθαρισμού του Δήμου μας, στο πάρκο της 25ης Μαρτίου στη Ν. Πεντέλη.

Όλοι μας, εθελοντές, δασοπρόσκοποι του 1ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Πεντέλης, εργαζόμενοι του Δήμου που επέλεξαν να προσφέρουν εθελοντικά στη πόλη τους, γίναμε μια παρέα με το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, τους τοπικούς Αντιδημάρχους των Δημοτικών Κοινοτήτων Ν. Πεντέλης και Μελισσίων, με μεράκι για την πόλη μας και τους ελάχιστους και πολύπαθους χώρους πρασίνου που μας απέμειναν, καθαρίσαμε το πάρκο επί της οδού 25ης Μαρτίου ώστε να απολαμβάνουν τον περίπατό τους οι δημότες.

Δια βίου συνειδητοποιημένοι πολίτες, εθελοντές όλο το χρόνο, φροντίζουμε να συντηρούμε τους χώρους πρασίνου σωστά ως οφείλουμε, περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον αλλά και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Η επόμενη Εθελοντική Δράση Καθαρισμού, θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 10:30 στο Γήπεδο Νέας Πεντέλης (Θάλωσι) και στον «καταράκτη» της ρεματιάς της Νέας Πεντέλης. (θα ακολουθήσει αφίσσα και χάρτης).
 
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιατί ενοχλεί το success story?
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιατί ενοχλεί το success story?
ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ