2013-06-07 10:40:09
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Πολύ σοβαρή και μεθοδική δουλειά, αλλά και έρευνα γίνεται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον καινούριο... χάρτη των εισιτηρίων αλλά και των διαρκείας.

Τροποποιήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο ετοιμάζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως προς τα εισιτήριά της αλλά και τα διαρκείας με σκέψεις για μειώσεις και προνόμια. Επίσης στο... τραπέζι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", έχουν πέσει ιδέες περί κοινωνικής, οικογενειακής και παιδικής κερκίδας καθώς και πολλές άλλες αλλαγές που θα κάνουν καλύτερα τα Σάββατα αλλά και τις Κυριακές στο Καραϊσκάκη.

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι πήραν στα χέρια τους στοιχεία σχετικά με την τακτική και την λογική μεγάλων ομάδων του εξωτερικού και κυρίως δυνατών πρωταθλημάτων της Ευρώπης για να δουν το πως μπορούν να τα προσαρμόσουν στα ελληνικά δεδομένα. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι το κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον κόσμο τους.

Στο Λιμάνι έχουν κατά νου στο πως να τραβήξουν ακόμα πιο πολλούς οπαδούς στο γήπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει καινοτομίες με τα εισιτήρια όπως το να αγοράζει κανείς εισιτήρια για ματς πρωταθλήματος και μαζί με αυτά να προμηθεύεται για το Κύπελλο με μόλις 1 ευρώ. Σε αυτόν τον δρόμο σκοπεύει να συνεχίσει, θέλοντας να ευχαριστήσει και άλλο τους οπαδούς του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ