2013-06-07 10:39:39
Φωτογραφία για Πάτρα: O γείτονας πήρε στο κυνήγι τον διαρρήκτη και τον συνέλαβε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό, που ούτε και αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού πίστευαν οτι μπορεί να συμβεί, έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα.

Ένας άνδρας που κυνηγούσε αλλοδαπό διαρρήκτη από την οδό Γερμανού, κατάφερε να τον συλλάβει ακριβώς έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων ενστόλων που επ' ουδενί δεν περίμεναν να δούν να εκτυλίσσεται και να ολοκληρώνεται μπροστά στα μάτια τους μία καταδίωξη.

Ο άνδρας-που είναι γείτονας του ανυποψίαστου θύματος της παρ' ολίγον διάρρηξης-παρακολουθούσε από πολύ νωρίτερα τον δράστη όταν ο δεύτερος άφησε το ποδήλατό του και σκαρφάλωσε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει την μπαλκονόπορτα για να εισέλθει στο εσωτερικό του σπιτιού, αλλά δεν τα κατάφερε. Πήδηξε ξανά στο πεζοδρόμιο και τότε άρχισε η καταδίωξη. Ο γείτονας τον έστρωσε στο κυνήγι και φθάνοντας στην οδό Αγίου Γεωργίου, ο δράστης έστριψε στην οδό Ερμού, χωρίς προφανώς να γνωρίζει οτι κατευθύνεται προς το Αστυνομικό Μέγαρο.

Τελικά ακινητοποιήθηκε από τον καταδιώκτη του-ακριβώς έξω από την πόρτα της Διεύθυνσης Αστυνομίας και παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ