2013-06-07 19:49:34
Φωτογραφία για F1 GP Καναδά - FP1: Σε μεικτές συνθήκες γέλασε ο Paul Di Resta!
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Σκοτσέζος πιλότος της Force India σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και γέλασε τελευταίος στο FP1 για το GP του Καναδά για το 2013.

Στην βρεγμένη πίστα του Μόντρεαλ λοιπόν και προς το τέλος της περιόδου όταν η αγωνιστική γραμμή άρχισε να στεγνώνει και οι περισσότεροι πιλότοι να βγαίνουν στην πίστα με τα slick της Pirelli, ο Paul di Resta ήταν ο ταχύτερος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στον Καναδά.

Ο Di Resta σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο (1:21.020) κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα καθώς βρήκε ένα μικρό παραθυράκι μετά το ατύχημα του Maldonado που διέκοψε τη διαδικασία, μέχρι και το τέλος της διαδικασίας.

Πίσω από τον Σκοτσέζο βρέθηκε η McLaren του Jenson Button, καθώς ο Βρετανός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:21.108. Στην 3η θέση ανέβηκε ο Romain Grosjean με τη Lotus, ενώ σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι μετά το τέλος του FP1 δεν μπορούμε να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα για το στεγνό, αλλά μόνο για το βρεγμένο στο οποίο η Mercedes έδειχνε αρκετά δυνατή.

By: Βασίλης Τριάντης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ